DOLAR32,3325% 0.24
EURO35,0742% -0.18
STERLIN40,9789% -0.12
FRANG35,6891% -0.07
ALTIN2.279,66% 0,09
BITCOIN2.298.8701.845

MHP'Lİ ERDEM'DEN ESPRİLİ YAKLAŞIM

MHP’li Vedat Erdem, Soma’ya bir türlü kazandırılamayan fakültenin muhtarlardan istenmesi gerektiğini söyleyerek konuya esprili bir şekilde yanaştı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MHP'Lİ ERDEM'DEN ESPRİLİ YAKLAŞIM

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem geçtiğimiz günlerde Cengiz Topel Meydanında düzenlenen bir  programda Soma’nın önde gelen siyasi isimleri ile bir araya geldi. 
AK Partili ve CHP’li yöneticilerin Soma’ya yapılması planlanan fakülte ile ilgili konuşmalarına şahit olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem yapılan görüşmelerin ardından konuştu. Yapılan diyologta fakültenin Soma’ya kazandırılması için gerekli çalışmaların sürdüğü belirtilirken konuşmalara dahil olan başkan Erdem, fakültenin muhtarlardan istenmesi gerektiğini söyleyerek konuya esprili bir şekilde yanaştı.
Erdem görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleri ve ilçe başkanlarından ziyade muhtarlara daha çok ehemmiyet verdiğini belirterek “Muhtarlarımız Milletvekilleri ve ilçe başkanlarından daha sık Mumhurbaşkanı’mızla görüşüyor. Onlara daha çok ehemniyet veriyor. Sanki onlar vekillerimizden ve başkanlarımızıdan daha önemli. Onlar saraya daha sık gidiyor. Bence fakülteyi ve diğer yatırımları muhtarlardan istemeliyiz.” dedi.

YORUM YAP