DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ak Parti Soma İlçe Teşkilatında kongre tarihi belli oldu.

Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Teşkilatındaki toplantıya Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve yönetimi, Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma belediye Başkanı Hasan Ergene teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli 17 ilçede kongrelerin Eylül ayında yapılacağını belirtti.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Parti Soma İlçe Teşkilatında kongre tarihi belli oldu.

Programda ilk olarak konuşan Ak Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ” Teşkilat olarak partimizin kuruluşundan bu yana en iyi şekilde hizmet etmekteyiz. Referandum çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden teşkilatımızla bütün olarak birlik beraberlik içersinde çalıştık ve neticede Evet çıkardık. Durmak yok çalışmaya devam. Herkese katkılarından ötürü şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 
Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, “Hep birlikte gayretli çalışmalarla Halk oylamasında Soma’da evet çıkmasına vesile olduk. Ne kadar gurur duysanız azdır. Hepinize gayretlerinizden ötürü teşekkür ederim. Bu halk oylamasında Evet çıkmasıyla Türk Demokrasi tarihinde yeni bir sayfa açılmış oldu. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonra memleketin her alanında sadece milletin egemenliği hakim olacak. Bunun için canla başla çalıştık. 15 yıllık Ak Parti iktidarıyla bütün vesayet odaklarını birer birer kaldırdık. Bunları yaparkende sadece milletin gücüne inandık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni anayasa gereği yeniden partimizin başına geçecek ve yeni bir şahlanışın öncülüğünü yapmış olacak.” dedi. 
Başkan Ergene Soma’nın da bu gelişmelerden payını alacağını belirterek, “Bütün Türkiye’nin kalkındığı gibi Soma’mızda hızlı bir şekilde kalkınmasını sürdürecek. Çimento Fabrikası’nda 2018 ilk yarısında üretime başlaması planlıyoruz. Aynı şekilde Kolin Termik Santrali’nde de 2018 yılı ilk yarısı ilk ünitesinin üretimi için gün saymakta. İnşaatlar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Binlerce insanımız bu şantiyelerde gayretli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul-İzmir Otoyolu’nda hummalı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. O da muhtemelen 2018 sonuna doğru hizmete açılmış olacak. Bütün tarihler 2018’i gösteriyor. Çok isabetli bir tarih. Çünkü 2019’da çok önemli seçimler bizleri bekliyor. Bir seçim bittimi hemen bir sonrakinin çalışmaları başlar. Teşkilatçılık böyledir. Teşkilat hiç bir zaman durmaz.” dedi. 
Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli ise “Halk oylamasında Türkiye’de Evet çıkmasında Soma’nın da katkısı olmuştur. Teşkilat gayretli olunca netice hayırlı ve bereketli oluyor. İl yönetimi olarak teşekkür ediyorum. 21 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız partimizin başına geçiyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan olmasıyla 2019’da yapılacak seçimlere Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde bazı noktalarda sıkıntılar yaşıyorduk. Soma bunun içinde değil çok şükür gayet güzel bir çalışma ortamı var. İnşallah bundan sonraki seçimlerde de herkesin katkısı devam edecek.Sağlıklı neticeler alacağız.” dedi.

YORUM YAP