DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Turgutalpliler Evladını Bağrına Bastı…

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Turgutalpliler Evladını Bağrına Bastı…

Cumhur İttifakı Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup’un doğup büyüdüğü mahalle olan Turgutalp Mahallesini ziyaret eden Cumhur İttifakı, “Turgutalpliler Dayanışma Derneği” Yönetimi, “Turgutalp Gençlik ve Spor Kulubü” yönetimi ve mahalle sakinleri tarafından coşkuyla Karşıladı.

Cumhur İttifakı olarak, Ak Parti Manisa Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan, Ak Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Mhp Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Ak Parti Soma Kadın Kolları Başkanı Hatice Emel Özdemir , Mhp Soma Kadın Kolları Başkanı Emel Coşkun, Ak Parti Soma Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Süleyman Allı, Soma Ülkü Ocakları Başkanı Musa Çağlar, Belediye Meclis Üye Adaylarıve teşkilatlar ile “ Turgutalp Mahallesi”ni ziyaret etti.
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, “Hemşehrilermiz ile hasbihal ettik. Kendilerine Cumhur İttifakını ve bu ittifak ile Manisa da Mhp Büyükşehir Belediyesi Adayı Sn. CENGİZ ERGÜN’e, İlçemizde şahsıma destekleri istedik. İlçemize ve Manisamıza yaptığımız ve yapacağımız proje ve hizmetleri anlattık.” dedi.

YORUM YAP