DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Soma'da FETÖ operasyonlarına devam, 2 gözaltı daha

Soma’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Soma'da FETÖ operasyonlarına devam, 2 gözaltı daha

Soma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda Soma’dan 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Z.T. ve Ö.A. ifadesi alınmak üzere Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
KOMŞU İLÇEDE 7 ESNAF TUTUKLANDI
Öte yandan Kırkağaç ilçesinde son iki haftada FETÖ/PDY soruşturması kapsamında toplam 14 esnafın gözaltına alındığı öğrenildi. Adliyeye çıkarılan 8 zanlıdan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, son iki haftada  Kırkağaç ilçesinde ilk operasyonda 8, ikinci operasyonda da 6 esnaf FETÖ üyesi olmak iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan 8 kişiden 7’si çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak  Manisa T Tipi Cezaevine gönderildi. Bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 6 esnafın ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi. Kırkağaç’ta daha önce de FETÖ operasyonları kapsamında 11 esnaf tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUM YAP