DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA ZAFER SPOR’A BİR ÖDÜLDE DÜNYA GAZETESİNDEN

DÜNYA Gazetesi’nin özel sektör, kamu ve yerel yönetimlerin gerçekleştirdiği sosyal projeleri, girişimleri ve çalışmaları değerlendirdiği Toplumsal Fayda Ödülleri sahiplerini buldu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA ZAFER SPOR’A BİR ÖDÜLDE DÜNYA GAZETESİNDEN

Yarışmada, topluma değer katan projeler, kurumsal gönüllülük çalışmaları, sosyal girişimler, sosyal medya çalışmaları ve yerel çalışmalar olmak üzere 5 ana kategori ile eğitim, sağlık, çevre, kültür-sanat, spor, tarım, kadın, fırsat eşitliği, yerel değerler ve turizm, geri dönüşüm ve atık yönetimi gibi 11 alt kategori yer alıyor.
Yarışmada yürüttüğü toplumsal fayda yaratan projeler ile öne çıkan temsilcimiz Soma Zafer Spor, Geleceğe Gol Sosyal Girişimi ile Yerel Çalışmalar kategorisinde zirvenin sahibi oldu.
Ödül Geleceğe Gol Sosyal Girişimi kurucusu Ela Demiral’a, İçişleri eski Bakanlarından Abdülkadir Aksu tarafından verildi.

Bizi her alanda gururlandıran Soma’mızın spor, sanat, sosyal fayda ve girişimcilik alanlarında sürekli kürsüdeki yerini almasını sağlayan Soma Zafer Spor Kulübüne ve destekçilerine teşekkür ederiz.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.