DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA MHP, HUZUREVİNDE KALAN YAŞLILARI UNUTMADI

MHP Soma İlçe Teşkilatı 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında kadın kolları üyeleriyle birlikte Soma Huzurevi’nde kalan yaşlılara ziyaret gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA MHP, HUZUREVİNDE KALAN YAŞLILARI UNUTMADI

MHP Soma İlçe Teşkilatı 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında kadın kolları üyeleriyle birlikte Soma Huzurevi’nde kalan yaşlılara ziyaret gerçekleştirdi. Huzurevi Müdürü Suudi Arslan’dan bilgi alan MHP heyeti daha sonra yaşlılarla bir araya gelrek karanfil dağıttı. MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem, “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır.
Büyük Önde Mustafa Kemal Atatürk ne demiştir “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmağa hakkı yoktur.” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP