DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA BELEDİYESİ, CEVİZLERİ TOPRAKLA BULUŞTURDU

Son yıllarda doğaya katkı sağlamak amacıyla binlerce fidan dağıtımı yapan Soma Belediyesi aynı zamanda belediyeye ait arazileri de meyve fidanlarıyla donatıyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA BELEDİYESİ, CEVİZLERİ TOPRAKLA BULUŞTURDU

Soma Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından, Ularca mahallesi Ilgındere mevkiinde bulunan belediyeye ait 33 bin 600 metrekare araziye 700 adet ceviz fidanı dikildi.
Belediye Başkanı Hasan Ergene yapmış olduğu açıklamada “Soma Belediyesi olarak 2 yıl önce Kırsal Hizmetler Müdürlüğü olarak kurduğumuz ve şuan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü olarak faaliyetlerini sürdüren müdürlüğümüz ile ilçemize ve ilçemize bağlı dış mahallelerimize tarım alanında desteklerde bulunuyoruz. Bu desteklerin içinde özellikle fidan dağıtımı yaparak, tarıma elverişli arazilerin daha etkin kullanımı sağlamaktayız.
Tabiki vatandaşımıza verdiğimiz bu desteği de, Manisa’nın Büyükşehir olması ile ilçemize bağlanan mahallelerdeki belediyemize ait arazilere yaptığımız etütler sonucun da doğru fidanı dikiyor ve tarıma katkı sağlıyoruz.
Ularca Mahallemize bağlı, Ilgındere mevkiindeki Belediyemize ait 33.600 metrekare arazimize daha önce törenle vatandaşlarımıza dağıttığımız ceviz fidanlardan ekiyoruz.” dedi.

YORUM YAP