DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Şehit J. Yarbay Şahin,Soma'dan mezun

Giresun’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Jandarma Yarbay Sadettin Şahin’in Soma’da okuduğu ve Kurtuluş İlkokulu’ndan mezun olduğu öğrenildi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şehit J. Yarbay Şahin,Soma'dan mezun

Şehit J. Yarbay Şahin,Soma’dan mezun
Giresun’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Jandarma Yarbay Sadettin Şahin’in Soma’da okuduğu ve Kurtuluş İlkokulu’ndan mezun olduğu öğrenildi. 
Şehit aileleri ile bayramlaşma ve ziyaret için Giresun İl Jandarma Komutanlığı’ndan görevlilerinde bulunduğu heyet ile yola çıkan Skorsky tipi helikopter Giresun’un Alucra İlçesi Tohumluk Köyü kırsalında düşmüştü. Kazasında şehit olan Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin’in 1982 yılında Soma Kurtuluş İlköğretim Okulu’ndan mezun olduğu ortaya çıktı.  Okul Müdürü Umut Kocabıyık sosyal paylaşım sitesinde J. Yarbay Sadettin Şahin’in okul mezuniyet defterindeki fotoğrafını paylaşarak ‘Okulumuz mezunu Giresun helikopter kazası Şehidi Jandarma Yarbay Sadettin Şahin’i şehit eşini ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. İnşallah haklarını bize helal ederler.Ailesinin ve Büyük Türk Milletinin başı sağolsun’ yazdı.

 

YORUM YAP