DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SAVAŞTEPE’DE DOĞALGAZ ATEŞİ YANDI

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde alt yapısı gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları sonrası düzenlenen “Meşale Yakma Töreniyle”, Savaştepe doğalgaza kavuştu.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
SAVAŞTEPE’DE DOĞALGAZ ATEŞİ YANDI

Savaştepe garajında gerçekleştirilen meşale yakma törenine, Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur Gökçe, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Adil Çelik, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve davetliler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan meşale yakma töreninde Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek bir konuşma gerçekleştirdi. Şimşek konuşmasında; “Seçimlerde ilçemize doğalgaz getireceğiz vaadinde bulunduğumuzda bize gülmüşlerdi. Bugün Allah’ın izniyle bu vaadimizi yerine getirmiş bulunuyoruz. Bu doğalgazın ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu süreçte doğalgaz boru hatlarının döşenmesi esnasında yollarımızda bozulmalar oldu. Bunları da en kısa sürede tekrar yapacağız.” dedi.
Savaştepe’ye kapalı yüzme havuzu

Konuşmasında Savaştepe halkına bir de müjde veren Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, en kısa sürede Savaştepe’mize birde kapalı yüzme havuzu kazandıracağız dedi. Önümüzdeki günlerde Sarıbeyler Mahallesine kapalı pazar yeri yapımına da başlanacağını müjdeleyen Şimşek, “Yaparsa AK Parti Yapar” diyerek sözlerine son verdi.

Savaştepe’nin bütün sorunları çözülecek

Meşale yakma töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe’ye doğalgaz gelmez diyorlardı. Bugün doğalgaz Savaştepe de dedi.Savaştepe’nin bütün sorunlarının tek tek çözüme kavuşacağını da dile getiren Yılmaz, insanın yaşadığı her yerde sorun olacak. Biz bunları çözmek için buradayız dedi.
Sırasıyla Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve milletvekilleri birer konuşma gerçekleştirerek, doğalgazın Savaştepe halkına hayırlu ve uğurlu olmasını diledi.
Konuşmaların ardından toplu bir şekilde Savaştepe’de doğalgaz ateşi katılımcıların butona basması sonrası ilk kez yandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.