DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

POLİS TEŞKİLATI 171. YAŞINI KUTLUYOR

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü Soma’da düzenlenen programlarla kutlanmaya başlandı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
POLİS TEŞKİLATI 171. YAŞINI KUTLUYOR

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü Soma’da düzenlenen programlarla kutlanmaya başlandı. İlk olarak Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ı makamında Emniyet Müdürü Rıza Akın, personeli ile birlikte ziyaret etti.
Kaymakam Altıntaş, polis teşkilatının 171. yılını kutlayarak, emniyet teşkilatının canıyla, hayatıyla ülkemizin güvenliğini sağlamaya çalışan ve bu işi 171 yıldır yapan bir teşkilat olduğunu söyledi. Altıntaş, “Bu faaliyeti sürecinde gerçekten canıyla ve hayatıyla bu işi yapmaya çalışan arkadaşlarımız canlarını hayatlarını feda ederek bu sözün doğru olduğunu her geçen gün kanıtlıyorlar.” dedi.
Ziyaretin ardından Soma Belediye Mezarlığında bulunan Polis Şehitliğinde kabir ziyareti yapıldı. Ziyarete Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, TEİAŞ İşletme Müdürü Hayrullah Saraç, şehit polisin yakınları ve emniyet personeli katıldı. Şehit Polis Halil Taşçı’nın kabrine karanfil bıraktılar yapılan duaların ardından ziyaret programı sona erdi. Pazar günü Cengiz Topel Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapılacak.

YORUM YAP