DOLAR32,3332% 0.24
EURO35,0919% -0.13
STERLIN40,9232% -0.23
FRANG35,7155% 0
ALTIN2.301,21% 1,04
BITCOIN2.281.7490.271

Manisa Valisi Güvençer, 30 Ağustos Zaferi'ni kutladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer 30 Ağustos Zafer Bayramının 94’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Manisa Valisi Güvençer, 30 Ağustos Zaferi'ni kutladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer 30 Ağustos Zafer Bayramının 94’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Güvençer mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdecisi, tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi’nin 94. Yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kahraman milletimiz kadın erkek, yaşlı genç demeden vatan topraklarımıza göz diken işgal kuvvetlerine karşı büyük bir mücadele vererek kazandığı zafer ile kahramanlık destanı yazmıştır. Tarih boyunca olduğu gibi milletimizin, bağımsız ve hür yaşama uğruna her türlü olumsuzluk ve yokluğa rağmen haksızlığa ve zulme karşı verdiği istiklal mücadelesi şanlı 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmıştır.

Büyük ve kutlu Zaferinin ardından, gözünü kırpmadan can veren şehitlerimizin milletimize armağan ettiği kutsal vatan topraklarında birbirine kenetlenen milletimiz, tüm gücüyle çalışarak, sahip olduğu coğrafi, tarihi ve kültürel zenginliği ile ülkesini önemli bir seviyeye getirmiştir.” dedi.

“Tüm dünyanın gözünün üzerinde olduğu cennet vatanımız üzerinde geçmişte oynanan kirli oyunların bugünlerde de devam ettiğine hep birlikte şahit oluyoruz.” diyen Vali Güvençer mesajını şöyle tamamladı: 

“Ancak, milletimiz birlik ve beraberlik içinde her zaman olduğu gibi üzerinde oynanan oyunları bozmuştur ve bozacaktır. Güzel vatanımızı ve milletimizi her anlamda çok daha güzel günler beklemektedir. Yeter ki birbirimize inanalım, güvenelim. Hedefimiz, bu kutsal vatanımız için canlarını veren, kanlarını akıtan şehit ve gazilerimize layık olmanın bilinci ve gayreti ile ülkemizi daha da geliştirmek ve güçlendirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin ve saygıdeğer Manisalıların Zafer Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUM YAP