DOLAR 40,0506 0.04%
EURO 46,9328 -0.13%
ALTIN 4.261,920,28
BITCOIN 43641540.6008%
Manisa
34°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

MANİSA, ŞEHİDİNİ 10 BİNLERLE UĞURLADI
22 okunma

MANİSA, ŞEHİDİNİ 10 BİNLERLE UĞURLADI

ABONE OL
29 Eylül 2020 14:20
MANİSA, ŞEHİDİNİ 10 BİNLERLE UĞURLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonlarda şehit düşen 45 yaşındaki Özel Harekat Emniyet Amiri  Doğan Sakarya, memleketi Manisa’nın Salihli İlçesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Emniyet Amiri  Doğan Sakarya’nın naaşı bu gece havayoluyla önce  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı ardından da karayoluyla  Salihli’ye getirilip, devlet hastanesi morguna konuldu. Evli, üç çocuk babası şehit polisin cenazesi bugün öğlen hastane morgundan alınarak konvoy eşliğinde Yörük Mahallesi, Nurettin Ersoy Caddesi’ndeki baba evininin önüne getirildi. Cenaze evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Dua edilip, helallik alınmasının ardından şehit polisin Türk bayrağına sarılı cenazesi Hamideye Camisi’ne getirildi.  Sakarya’nın meslektaşlarının omuzunda taşınan cenazesi musalla taşına konuldu. Cenazeye,  Manisa Valisi  Erdoğan Bektaş,  İzmir Valisi  Mustafa Toprak, MHP’li  Manisa Büyükşehir Belediye Bakanı  Cengiz Ergün,  AK Parti  Manisa Milletvekilleri  İsmail Bilen,  Uğur Aydemir, CHP  Manisa Milletvekilleri  Özgür Özel,  Tur Yıldız Biçer,  Mazlum Nurlu, MHP  Manisa  Milletvekili  Erkan Akçay,  İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya,  Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, şehidin babası Mehmet  Sakarya, annesi Fatma  Sakarya, eşi Habibe  Sakarya, çocukları Rabia  Sakarya, Mehmet  Ali Sakarya ve Abdülhamit Buğra  Sakarya ile  Manisa,  Balıkesir,  İzmir ve  Aydın’dan gelen Özel Harekat Polisleri ile yaklaşık 10 bin kadar Salihlili katıldı. Cenazeye,  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan  Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi. Cenazede şehit polisin eşi Habibe, annesi Fatma ve çocukları Rabia, Mehmet Ali ve Abdülhamit Buğra  Sakarya, tabuta sarılıp, öptü.

MİNİK ELLERİYLE BABASINA SON KEZ DOKUNDU
Şehidin 6 yaşındaki oğlu Abdülhamit Buğra’nın babasının tabutuna son kez dokunması yürek burktu.

Manisa Müftüsü  Sinan Cihan’ın kıldırdığı namazın ardından şehit Emniyet Amiri  Doğan Sakarya’nın cenazesi meslektaşlarının omuzlarında bir süre taşındıktan sonra konvoy eşliğinde “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, ” Salihli uyuma şehidine sahip çık” sloganları eşliğinde  Salihli Asri Mezarlığı’na götürülüp, toprağa verildi. Şehidin cenazesi mezarlığa götürülürken yol kenarlarındaki bazı vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

sohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet