DOLAR32,3139% 0.19
EURO35,0759% -0.17
STERLIN40,8778% -0.36
FRANG35,6748% -0.11
ALTIN2.277,70% 0,01
BITCOIN2.290.4091.291

MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZDAĞ; "HUZURUN BOZULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Soma-Kırkağaç Karayolu’nda bir askerin yaralandığı saldırıyı düzenlediği ileri sürülen kişilerin Manisa ve İzmir’deki güvenlik güçleri tarafından yakalanmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada. “Manisa, bir huzur kenti. Hiçbir illegal yapının ve örgütün bu huzuru bozmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZDAĞ; "HUZURUN BOZULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Manisa huzurun kenti olduğu gibi aynı zamanda tarım, sanayi ve karaelmas, yani madenin kenti de olduğunu belirten milletvekili  Selçuk Özdağ şu açıklamayı yaptı: 

“Anneler, babalar çocuklarına sahip çıksınlar. Aynı zamanda bütün okullarda öğretmenler, ülke bütünlüğü, insan, millet ve vatan sevgisi üzerinde hassas olmalı, konuşmalar yapmalı, öğrencilerimize manevi ve milli değerlerimizi, zenginliğimizi en iyi şekilde anlatmalı ve öğretmelidirler. Tüm vatandaşlarımızı da gördükleri her yanlışa, hukuk ve kural ihlallerine karşı güvenlik güçlerimize haberdar etmeye davet ediyorum. Aynı zamanda başarılı bir operasyon gerçekleştirerek vatan, devlet ve millet düşmanı olduğu iddia edilen failleri yakalayan Emniyet ve Silahlı Kuvvetler mensuplarını tebrik ediyorum.  Manisa ve  İzmir valilerimizi, kaymakamlarımızı, her iki şehirdeki emniyet müdürlerimizi ve komutanlarımızı tebrik ediyorum.  Manisa duyarlı bir kenttir. Manisalılar tek devlet, tek vatan, tek bayrak der ve milli bütünlüğüne sahip çıkar. Manisalılar Allah’ın birliğine ve vatanın bölünmez bütünlüğünü asla tartışmazlar. Bu birliktelik ve inanç doğrultusunda  Manisa’nın daha modern, marka ve yaşanılabilir bir şehir,  Türkiye’nin de güçlü ve süper ülke olması yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUM YAP