DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MADEN ŞEHİTLERİ HATİM PROGRAMI YAPILDI

13 Mayıs Soma Büyük Maden Faciasının 2. yıl dönümündeki anma programı kapsamında ilk programdan sonra, Ulu Camii(Parkaltı Camii)’inde Maden Şehitleri için Hatim duası, Hafızlık ve Mevlüt Programı yapıldı.13 Mayıs Soma Büyük Maden Faciasının 2. yıl dönümündeki anma programı kapsamında ilk programdan sonra, Ulu Camii(Parkaltı Camii)’inde Maden Şehitleri için Hatim duası, Hafızlık ve Mevlüt Programı yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MADEN ŞEHİTLERİ HATİM PROGRAMI YAPILDI

13 Mayıs Soma Büyük Maden Faciasının 2. yıl dönümündeki anma programı kapsamında ilk programdan sonra, Ulu Camii(Parkaltı Camii)’inde Maden Şehitleri için Hatim duası, Hafızlık ve Mevlüt Programı yapıldı.
Progama Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber , MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Protokol üyeleri katıldı.
Maden şehitleri için yıl boyunca okunan hatimlerin duası yapılarak, hafızlara belgelerini protokol üyeleri verdi. Program sonunda ise 
Soma Belediyesi camii çıkışında ikram çeşmesi kurarak cemaate, Osmanlı şerbeti ikram etti.

YORUM YAP