DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

KUTLU HAFTA KERMESLE BAŞLADI

Peygamber Efendimizin doğum günü nedeniyle Soma’da kutlu doğum etkinlikleri başladı. Soma İlçe Müftülüğü’nce hazırlanan programların ilki 13 Parkı karşısında açılan kermesle start aldı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
KUTLU HAFTA KERMESLE BAŞLADI

Peygamber Efendimizin doğum günü nedeniyle Soma’da kutlu doğum etkinlikleri başladı. Soma İlçe Müftülüğü’nce hazırlanan programların ilki 13 Parkı karşısında açılan kermesle start aldı.
‘Bu yıl İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım’ temasıyla yapılacak kutlamaların ilki açılan kermesle başladı. Kermes açılışına Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Müftüsü Eyüp Baldemir ile vatandaşlar katıldı.
İlçe Müftüsü Eyüp Baldemir, El emeği göz nuru eserlerin yanısıra gıda ürünlerinin de satışının yapıldığı kermesin gelirlerinin Soma İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarındaki öğrenciler için harcanacağını kaydetti.
“BÜTÜN DÜNYAYA VE MEMLEKETİMİZE HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN”
Belediye Başkanı Hasan Ergene ise “Kutlu Doğum Haftamızda, kandilimiz de mübarek olsun. İnşallah Üç Aylar bütün dünyaya ve memleketimize huzur ve barış getirsin. Hepimizin ortak duası budur. İlçe Müftümüz çok kısa bir zaman önce göreve başladı ama gelidiği andan itibaren öncelikle diyanet camiasında birlik beraberliği ve motivasyonu sağladı. Arkasından da çok hayırlı güzel işlere imza atmaya başladı. Kendisini tebrik ediyorum. Bu gayretli çalışmalarını sürmesini diliyoruz. Bütün din görevlilerimiz gayretli çalışmalarla irşad vazifesini yerine getiriyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığımız bu işin otoritesidir. Devletimizin kontrolündedir. İnşallah burda hiçbir yanlış iş olmaz. Onlara güvenimizde tamdır. Bizde bütün Soma halkı olarak sizin arkanızdayız, sizin yanınızdayız. Bütün hayırlı işlerde destekçiniziz. İnşallah daha büyük daha güzel işlere imza atacağız. Tabi bu vesile ile bu işyerini bu güzel hizmete tahsis eden iş yeri sahibine çok teşekkür ediyor Allah hayırlarını kabul etsin. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kazançlı olsun.” dedi.

İŞTE HAFTA ETKİNLİKLERİ

Kutlu Doğum Haftası kapsamında 14 Nisan’da Gürmin Kültür Merkezi’nde bayandalara sohbet programı olacak. 15 Nisan Cuma günü ise saat 12.00’da Parkaltı Camiinde hatim ve mevlüt merasimi yapılacak.16 Nisan’da Turgutalp’te havuz başında helva karımı ezan ve sala dinletisi yapılacak. 17 Nisan günü ise Turgutalp eski belediye önünde toplu sünnet yapılacak. 18 Nisan’da Belediye Düğün Salonu’nda Naat gecesi düzenlenecek. Kapanış ise 13 Eylül Parkında 19 Nisan tarihinde toplu sünnet merasimi ile son bulacak

YORUM YAP