DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

'KOCA SEYİT' SOMALILARLA BULUŞTU

Havran Belediyesi Kültür Sanat Kulübünün ve Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Eğitim Kültürel ve Sosyal Dayanışma Derneğinin(Yörükler Derneği) düzenlemiş olduğu “Koca Seyit” Tiyatrosu, Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda Somalılar ile buluştu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
'KOCA SEYİT' SOMALILARLA BULUŞTU

Havran Belediyesi Kültür Sanat Kulübünün ve Soma-Balıkesir Yöreleri  Ertuğrul Gazi Eğitim Kültürel ve Sosyal Dayanışma Derneğinin(Yörükler Derneği) düzenlemiş olduğu “Koca Seyit” Tiyatrosu,  Soma Rıfat Dağdelen  Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda Somalılar ile buluştu.
Çanakkale Savaşları ve Koca Seyit’in hayatını konu alan Önce Vatan isimli tiyatro oyununa Soma Halkı yoğun ilgi gösterdi. 
Havran Belediye Başkanı  Emin Ersoy gece sonunda  Soma Belediye Başkanı  Hasan Ergene’ye Koca Seyit heykeli takdim etti. Başkan Ersoy  Soma Belediyesine ve Soma-Balıkesir Yöreleri  Ertuğrul Gazi Eğitim Kültürel ve Sosyal Dayanışma Derneğine örnek ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
Dernek Başkanı Ferht Akgöz’de tiyatro oyununa destek veren ve katılaan herkese teşekkür ederek etkinliklerinin devam edeceğini vurguladı.

YORUM YAP