DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kızılay'dan Kan Bağışı Çağrısı

Türk Kızılayı Soma Şubesi Başkanı Aziz Günal, tüm Somalı vatandaşları 12-14 Ocak tarihleri arasında Cengiz Topel Meydanı’nda yapılacak kan bağışı kampanyasına davet etti.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kızılay'dan Kan Bağışı Çağrısı

Ülke genelinde kan stokları yüzde 50’nin altına düiştüğü açıklanan Türk Kızılayı bütün şubelerini seferberliğe geçirdi. Bu doğrultuda da Soma’da kan bağışı kampanyaları Soma Şubesi yönetiminin yoğun gayretleriyle 12 Ocak’ta başlatılıyor. Türk Kızılayı Soma Şubesi Başkanı Aziz Günal, Kara gün dostu TÜRKKIZILAYI’nın Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında mazlumların ve mağdurların yanında olmaya devam ettiğini belirterek, 
“Ülkemizin bugünlerde yaşadığı sancılı ve sıkıntı süreçte her türlü terör ve afet sonrasında kan ihtiyacını karşılamaya çalışan TÜRKKIZILAYI’nın zorlu kış şartlarının da bastırmasıyla kan stoklarında önemli bir azalma olduğu görülmüştür. TÜRKKIZILAYI SOMA ŞUBE BAŞKANLIĞI olarak Kaymakamımız Sayın Ahmet Altıntaş ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ergene’nin önderliğinde ve çağrılarıyla sivil toplum kuruluşları, odalar ve  sendikaların yönetim kurulu ve üyelerini,tüm kamu kurumu çalışanlarını ve Somalı tüm vatandaşlarımızı 12-13-14 Ocak Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Cengiz Topel Meydanı’na kan bağışına çağırıyoruz. 1 KAN ile 3 CAN’a umut kapısı olmanız için siz Somalı hemşerilerimizi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.” dedi. 

YORUM YAP