DOLAR32,3245% 0.21
EURO35,1555% 0.02
STERLIN41,0370% 0.02
FRANG35,7849% 0.18
ALTIN2.300,19% 0,99
BITCOIN2.288.589-0.332

HAFTA SONU SOMA'DA ÇİFTE SÜNNET VAR

Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri Ali Yüksel’in oğlu Furkan ile bir diğer maden şehidi Ferhat Tokgöz’ün oğlu Selim 22 Mayıs Pazar günü erkekliğe ilk adımı düzenlenecek sünnet merasimi ile atacak.

Yayınlanma Tarihi : Google News
HAFTA SONU SOMA'DA ÇİFTE SÜNNET VAR

Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri Ali Yüksel’in oğlu Furkan ile bir diğer maden şehidi Ferhat Tokgöz’ün oğlu Selim 22 Mayıs Pazar günü erkekliğe ilk adımı düzenlenecek sünnet merasimi ile atacak. 

Selim ile Furkan’ın sünnet merasimi için ülkenin çeşitli yerlerinden hediye paketleri gelirken Furkan kendisine gelen hediyeleri bir başka Soma şehidinin çocuğu Selim ile paylaşma kararı aldı. Selim’e en büyük hediyeyi ise Furkan’ın amcası Erhan Yüksel verdi. Yüksel, Selim’in kirvesi oluyor.
Soma şehidi Ali Yüksel’in oğlu Furkan’ın sünnet düğünü için hediye yağmuru devam ediyor. Furkan için dünyanın dört bir yanından İzmir’e kamyon kamyon hediye geliyor. Şu ana kadar 109 koli daha Yüksel Ailesi’nin evine ulaştı. Binlerce hediyeyi paylaşma kararı alan aile yeni bir formül daha geliştirdi. 22 Mayıs Pazar günü, düğün alanına stant kurulacak. Soma’nın bütün çocukları dilediği hediyeyi bu stantlardan alabilecek.
ÇİFTE DÜĞÜN VAR
Bu arada bir mürüvvet haberi de Tokgöz Ailesi’nden geldi. Maden şehidi Ferhat Tokgöz’ün dört yaşındaki oğlu Selim’in de aynı gün sünnet düğünü olduğu öğrenildi. Böylece herkes Furkan kadar bir başka maden şehidinin emanetine daha sahip çıkarak, Selim’in düğününe de katılma kararı aldı. Dünyanın en büyük ailesinin tüm Somalı çocuklar ile paylaşılacak hediyelerinde sünnet çocuğu Selim de özel bir yere sahip olacak. Furkan’ın annesi Ergül Yüksel, Selim’in annesi Hidayet Tokgöz’ü arayarak, bu güzel paylaşım için davette bulunacağını açıkladı.
AMCA ERHAN YÜKSEL SELİM’İN KİRVESİ OLUYOR
Selim Tokgöz’e en anlamlı hediye Furkan’ın amcası Erhan Yüksel’den geldi. Amca Erhan Yüksel yeğeni gibi erkekliğe ilk adımını atacak olan Selim’in kirvesi olacak.
TÜRK CHOPPER’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ
Günün bir başka güzel sürprizi ise Avrupa’nın en büyük motosiklet grubu Türk Chopper Motosiklet Kulübü’nden geldi. Grup, Furkan ile Selim’in sünnet düğünlerine katılma kararı aldı. Yüzlerce Türk Chopper üyesi Pazar günü motosikletleri ile Soma’ya gidecek. İlk durağı Soma Kabristanı olacak Türk Chopper üyeleri, burada, faciada yaşamını yitiren madencileri ziyaret edecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Soma’ya doğru yol yapacak Türk Chopper, daha sonra 301 maden şehidi için düzenlenecek mevlide katılacak. Ardından da soluğu Furkan ile Selim’in düğünlerinde alacaklar.
EMSALİ GÖRÜLMEMİŞ SÜNNET TURU
Türk Chopper, bir sünnet çocuğunun yaşayabileceği en özel anlardan birinin de mimarı olacak. Sünnet çocukları Furkan ile Selim, grup liderlerinin motosikletine bindirilecek, yüzlerce motorcu iki sıra halinde onlara eşlik edecek ve Soma caddelerinde sünnet turu atılacak. Bu, emsali görülmemiş, hayli görkemli ve keyifli bir sünnet turu olacak. Kortejde Betül de unutulmayacak elbette. Hem o hem de dileyen diğer çocuklar da motosikletlere alınarak tura katılacak.
Türkchopper Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, “Hem 19 Mayıs, hem de 9. kuruluş yıldönümümüz olması sebebi ile ulusal sürüş düzenliyoruz. Bu yılki ulusal sürüşümüzün daha anlamlı olması için Soma’da kaybettiğimiz 301 maden şehidimizden ikisinin oğlu Furkan ve Selim’in 22 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek sünnet düğünlerinde biz de kirveleri olacağız. Bu yüzden Soma’ya sürüyoruz” dedi. Uygur, binlerce Türk Chopper üyesine yaptığı çağrıda da “Bu hepimiz için bir sosyal sorumluluktur. Hep birlikte TCMK Ailesi olarak gidip, bu çocukları az da olsa mutlu edelim” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP