DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Genç Hayat Vakfı, Güzellik Uzmanı Dumankaya'yı Somalı kadınlarla buluşturdu

Bitki Bilim ve Doğal Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya, Soma’da yaşanan maden kazasının 3. yıldönümünde Somalı kadınlarla buluşarak girişimcilik ve başarı sırlarını kadınlarla paylaştı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Genç Hayat Vakfı, Güzellik Uzmanı Dumankaya'yı Somalı kadınlarla buluşturdu

Genç Hayat Vakfı, Soma’da yaşanan maden faciasının 3. Yılında, Bitki Bilim ve Doğal Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın katılımıyla bölgede bulunan kadınların güçlendirilmesine yönelik bir etkinlik düzenledi.
Soma Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte kadınlar ile başarı ve güzellik sırlarını paylaşan Suna Dumankaya, önemli olanın “ben değil, biz olduğunu” belirtti; kadınlara evde yapabilecekleri basit ve faydalı tarifler verdi. Kadın dayanışmasının ve birbirine sahip çıkmanın öneminden bahseden Suna Dumankaya, kadınlara “güzelleşelim ki dünya da güzelleşsin” dedi. 
Etkinlikte Genç Hayat Vakfı’nın bölgedeki kadınları desteklemek için oluşturduğu Soma Kadın Atölyesi’nden ürünlerin hediye edildiği çekiliş düzenlendi; Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ın eşi Ayşe Altıntaş kurayı çekerek, hediyeleri takdim etti.

YORUM YAP