DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cumhur İttifakı, Yörüklerin Oyunu İstedi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cumhur İttifakı, Yörüklerin Oyunu İstedi

Seçimlere üç gün kala Cumhur İttifakı Soma’da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Soma Balıkesir Yöreleri ve Ertuğrul Gazi Derneği’nde miting havasında program gerçekleştiren Cumhur İttifakı Pazar günkü seçimlerde yörüklerin desteğini istedi.
Cumhur İttifakı, Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Ak Parti Soma İlçe Başkanımı Mehmet Ali Aksoy, Mhp Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım, Ak Parti Soma Kadın Kolları Başkanı Hatice Emel Özdemir, Mhp Soma Kadın Kolları Başkanı Emel Coşkun, Ak Parti Soma Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Süleyman Allı, Soma Ülkü Ocakları Başkanı Musa Çağlar, Belediye Meclis Üye Adayları ve teşkilatlar ile, “İnönü – Atatürk Mahallesindeki vatandaşlar ve Soma – Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Derneğinde vatandaşlarla buluştu.
Cumhur İttifakı’nın Soma Belediye Başkanı Adayı Ali Tulup, iki gün sonra gerçekleştirilecek seçimlerde destek isterken Manisa’da da Cengiz Ergün’e oy istedi. Tulup mahalleye, ilçeye ve Manisa’ya yaptığı ve yapacakları proje ve hizmetleri anlattı.

YORUM YAP