DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Burada daha çok canlar yanar….

Soma’nın uzun yıllardır beklenen ve yarım yamalak olarak bitirilen çevreyolunda tehlike yaşanan kazalarla gözler önüne seriliyor. Önceki gün de burada meydana gelen servis kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Burada daha çok canlar yanar….

Kırkağaç boğazından başlayan çevreyolu Yeni Devlet Hastanesi yanındaki Bergama yoluna bağlanması gerekirken kalan yerinin kamulaştırma sıkıntılarından ötürü bitirilememesi nedeniyle Savaştepe yoluna bağlandı. Burada ışıklandırma vs. gibi  gerekli tedbirlerin alınmaması sadece uyarıcı tabelalarla yetinilmesi nedeniyle sık sık trafik kazaları meydana geliyor. Çevreyolundan süratle gelen özellikle bölgeye yabancı araçlar yolun birden bitmesiyle dikkatsiz birşekilde kavşağa çıkınca Soma yönünden ve Savaştepe yönünden gelen araçlarla burun buruna geliyor ve çoğu zamanda kazalarla sonuçlanıyor. Son yaşanan kazada da Çevreyolundan gelen bir otomobil servis minibüsüyle çarpıştı. Daha fazla canlar yanmaması için burada ışıklandırma gibi önlemler alınması ya da çevre yolunun kalan kısmının bir an önce tamamlanması isteniyor. 
IŞIKLAR HALA ÇALIŞMIYOR
Turgutalp’te bulunan Savaştepe kavşağında da trafik ışıklarının aylardır devrede olmaması birçok kazaları da beraberinde getiriyor. Öte yandan da yine aynı yol üzerinde bulunan Barışmanço Kavşağı’ndan da kontrolsüz kavşaktan dikkatsiz çıkan araçlar nedeniyle çok kazalar meydana geliyor. Yetkililerin bir an önce buralarda yaşanan kazalara sebep olan gerekli önlemlerin bir an önce alınması isteniyor. 

YORUM YAP