DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BAŞKAN TULUP’TAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN TULUP’TAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup mesajında şu ifadelere verdi,” 3 Aralık, çeşitli sebeplerle oluşan engelleriyle hayata tutunmaya çalışan tüm engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından önemli bir tarihtir.
Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerinin hak ettikleri yerde olmaları şüphesiz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Soma Belediyesi olarak engelli, dernek ve topluluklarımızla birlikte “Engelsiz bir Soma” için sürekli çözümler üretmeye ve üretilen çözümleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Ancak bu çabaların sürdürülebilir ve kullanılabilir olması için tüm vatandaşlarımızın anlayış ve desteği çok önemlidir. Güçlü bir Soma, güçlü bir toplum için tüm engelleri hep birlikte aşacağız.
Engelsiz bir şehirde engelsiz bir hayat sürmenin tüm bireylerin hakkı olduğunu ve bunun için hep birlikte mücadele etmenin gerekli olduğunun farkında olmamız gerekiyor. Bu anlamda Somamızda duyarlılığın ve farkındalığın artarak devam ettiğini görüyoruz. En büyük engel sevgisizliktir. Engelli vatandaşlarımızın geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmeleri son derece önemlidir. Engelsiz bir yaşam için birlik beraberlik içerisinde dertlere çare olmak ve engelli kardeşlerimizin gönüllerine dokunmak için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyor, engelli kardeşlerimize yönelik toplumsal bilincin daha da artmasını temenni ediyorum.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.