DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BAŞKAN CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN CENGİZ ERGÜN’E TEŞEKKÜR

S.S 176 Nolu Soma Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Bakanı Emin Kurban kooperatif merkezinde yaptığı basın açıklamasında; ” Son zamanlarda aşırı derecede artan mazot-yedek parça-kasko-sigorta ve diğer giderler toplu taşıma esnafını zor durumda bırakmıştır. Bu kadar zor şartlar altında çalışan toplu taşıma esnafı sadece Soma’da aylık 35.000 civarı ücretsiz yolcu taşımaktadır. Batma noktasına gelen toplu taşıma esnafının imdadına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün yetişmiştir. Büyükşehir Belediye Bakanımız Sayın Cengiz Ergün ile yapılan toplantımızda kendisinden desteklerini talep ettik ve her zaman olduğu gibi yine bizi kırmadı ve ücretsiz her biniş için 6.50 Tl ve 12 ay boyunca bizlere destek sözü verdi. Buda şoför esnafımızı bir nebzede olsa rahatlatacaktır.
“Ücretsiz binen yolcularımızdan tek ricamız sabah ve akşam okul giriş-çıkış saatlerinde öğrencilerimizin mağdur olmaması adına yolcularımızın araçlarımızı daha az seviyede kullanmalarını rica etmekteyiz.”
“Ücretsiz biniş desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve emeği geçen tüm başkanlarımıza teşekkür ederiz.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.