DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Bakır "Söz Veriyorum"

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bakır "Söz Veriyorum"

BBP Soma Belediye Başkan Adayı Mimar İsmail Hakkı Bakır, ‘‘Sizlere sözümdür ki, daha güzel bir Soma sözünü veriyorum’’ dedi.
Büyük Birlik Partisi Soma Belediye Başkan Adayı Mimar ve İşadamı İsmail Hakkı Bakır, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Mahallelerde sokak sokak gezerek evsnaf ve vatandaşlarla görüşen Bakır, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelerini anlatarak destek istiyor.
Mimar İsmail Hakkı Bakır son olarak seçim ziyaretlerine gittiği Yörükler, Sinoplular ve Erzurumlular Derneklerinde yaptığı konuşmalarda şu ifadelere yer verdi:
‘Daha güzel bir Soma sözünü veriyorum’
‘‘Soma’da ilk proje açıklayan, en çok proje açıklayan belediye başkan adayıyım. Sizlere sözümdür ki, hasret kaldığınız belediye hizmetlerini en mükemmel şekilde yerine getireceğim. Ev hanımları projelerimizle, çocuklarımız için park projeleriyle, gençler için iş imkanlarıyla yaşlılar için şefkat evlerimizle, yollar için 7/24 çalışan ekiplerimizle daha güzel daha yaşanılabilir bir Soma sözünü veriyorum’’ dedi.
Bakır, sözlerini şöyle tamamladı, “Soma’nın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini yerine getireceğiz; kadınlarımız, çocuklarımız,gençlerimiz ve yaşlılarımız Soma Belediyesinden bu güne kadar göremedikleri hizmeti bizimle görecekler! Söz veriyorum.”

YORUM YAP