DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ayerdenler Rentacar 2. şubesiyle hizmetinizde

Gün geçtikçe büyüyen nüfusuyla yeni işyerleriyle birlikte hizmet kalitesi de artan Soma’da Ayerdenler Rent A Car ikinci şubesini de hizmete soktu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ayerdenler Rentacar 2. şubesiyle hizmetinizde

 

Ayerdenler Rentacar 2. şubesiyle hizmetinizde
Gün geçtikçe büyüyen nüfusuyla yeni işyerleriyle birlikte hizmet kalitesi de artan Soma’da Ayerdenler Rent A Car ikinci şubesini de hizmete soktu. Efe Dayı Camii karşısında bulunan şubesinin ardından Atatürk Caddesi’nde Korupark karşısına ikinci şubesini açan Ayerdenler Rentacar açılışına Soma Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Demiraslan, Ali Tulup’un yanısıra İş Adamı Abdullah Ekşi, esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Tulup, gün geçtikçe büyüyen Soma’da farklı iş kollarında faaliyet gösteren işyerlerinin de faaliyete girdiğine dikkat çekti. Rentacarın da önemli bir hizmet kolu olduğuna vurgu yapan Tulup, “Vatandaşlar araç ihtiyacını bu firmalardan karşılıyor. Ayerdenler Rentacar da bu konuda vatandaşların araç ihtiyacını karşılıyor. Önemli bir hizmeti gerçekleştiriyorlar. 2. şubeleri de hayırlı olsun.” dedi. 
Genç işletmeciler Abdullah Ayerden ile Aycan Boz ise her türlü araç için adresin Ayerdenler Rentacar olduğunu belirterek, “Her keseye uygun araçlarımızla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Soma’ya hayırlı olsun.” dedi.

YORUM YAP