DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşuyor

AK Parti Soma İlçe Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da direktifleri doğrultusunda, kırsal kesimde vatandaşlarla buluşma ziyaretlerine başladıklarını belirtti.

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK Parti Soma İlçe Teşkilatı, Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşuyor

Türkmen, “Tüm kırsalda mevcut mahalle temsilcilerimiz ve köy muhtarlarımız ile diyalog içerisindeyiz. Ancak gönüllere dokunmak ve vatandaşlarımızla hasbihal olmak adına yeni oluşturduğumuz yönetimimiz ile birlikte tüm kırsal alanda ve merkezde vatandaşlarımızla buluşmalarımız olacaktır.” dedi.

Türkmen, “Diyalog ile gönül bağımız güçlendirerek, Mahallelerimizde yerinde gördüğümüz eksiklikler not edilecek ve talepler değerlendirilerek, yaşanacak bir Soma inşası için hep birlikte daima ileri, hep ileri sloganı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu hafta Yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızdan oluşan gruplarımız ile Dualar, Akçavlu, Sevişler, Kumköy, Çerkezhamidiye, Karaçam, Hatunköy ve Beyce mahallelerimizde muhtarlarımız ve mahalle sakinleri ile buluşma sağladık. Taleplerini aldık, dertleri ile dertlendik. Bu gün başlayan kırsal ziyaretlerimiz peyderpey devam edecek ve gönülleri kazanmaya çalışacağız. Hep birlikte Büyük Türkiye olmayı başaracağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.