DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ SOMA’DA HAKİM KILACAĞIZ”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ SOMA’DA HAKİM KILACAĞIZ”


Mahalle bazında çalışmalarına start veren Cumhur İttifakı Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup Seçmenle bire bir temas ederek çalışmalarını sürdürüyor.

Milletin bekası için birlikte hareket edildiği Cumhur İttifakında Soma Belediye Başkanı Adayı Ali Tulup, MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy Belediye Meclis Üyesi Adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer Soma’ya bağlı Evciler Mahallesi, Büyük Güney Mahallesi ve Küçük Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

31 Mart seçimlerine gün gün yaklaşırken Soma’da Cumhur İttifakı çalışmalarını daha da yoğunlaştırarak vatandaşla iç içe olmaya devam ediyor. Gittiği her mahallede halkının sorunlarını ve önerilerini birebir dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Soma Belediye Başkan Adayı Ali Tulup hem merkez, hem de kırsal mahalle halkından tam destek aldı. Gönül Belediyeciliğini Soma‘da hakim kılacaklarını ifade eden, Belediye Başkan Adayı Ali Tulup, “Allah’ın izni ile seçimlerden zaferle ayrılıp, güzel Somamıza en güzel planladığımız projeleri ve hizmetleri kazandıracağız. Bu bakımdan büyük desteklerinizi bekliyoruz. Gayret bizden, takdir Allah’tan” dedi.


 

YORUM YAP