DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ZAFERSPORLU KIZLAR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
ZAFERSPORLU KIZLAR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Grubun güçlü takımlarından Afyon İdman Yurdu ile Linyit Stadında karşılaşan Soma Zafersporlu kızlar 3 puanı Seda(2) ve Aysu’nun golleri ile aldı.

Maça hızlı başlayan Soma Zafersporlu kızlar ilk devrede rakibine hiç pozisyon vermeden Seda’nın iki golü ile devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci devrenin ilk bölümünde baskılı bir oyun sergileyen Afyon İdman Yurdu takımı gelişen Zafer Spor ataklarının birinde Aysu’nun golüne engel olamayınca Zafersporlu kızlar karşılaşmayı 3-0 kazanmış oldu. Bu galibiyet ile playoff kapısını sonuna kadar açan kızlar, bundan sonra bir futbol mucizesi olmaz ise play-offlara gidecek.

Takımın Teknik Sorumlusu Hakan Arslancan, “ Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Afyon takımının da bizi yenmek için elinden gelen gayreti göstereceğini tahmin ediyorduk. İlk devre kızlarımız sahada üstün bir mücadele sergiledi, ikinci devre rakibimizin fizik kondisyonu bitince son bölüm bizim istediğiniz gibi gitti ve maçı kazandık. Kızlarımı mücadeleleri için kutluyorum.” sedi.

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR