DOLAR32,3320% 0.15
EURO35,2162% 0.07
STERLIN41,1624% 0.05
FRANG36,4181% 0.13
ALTIN2.247,02% 0,16
BITCOIN2.199.555-2.11

ZAFERSPOR PROJESİNE DESTEK

Eti ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği kapsamında “SEN GENÇSİN, GÜÇ SENSİN” projesi ile bilim, kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve spor alanlarında bu yıl desteklenecek 16 genç belirlendi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
ZAFERSPOR PROJESİNE DESTEK

Zafer Spor’lu Ayla Yılmaz, Zafer Spor misyonunu, vizyonunu ve hikayesini anlatarak katıldığı bu yarışmada spor alanında en başarılı katılımcı seçilerek mentörlük ve hibe desteği almaya hak kazandı. Türkiye genelinde 1742 projenin katıldığı ilk değerlendirmede, 128 proje bir sonraki aşamaya kaldı. 128 finalistin katıldığı çevrimiçi kamp sonunda her kategoriden 4 gencin seçildiği etapta, jüri Ayla Yılmaz’ı ve Zafer Spor Projesini desteğe değer gördü.
Ayla Yılmaz son aşamada yaptığı açıklamada “ Benim hayalim kalıpları yıkmak adına verdiğimiz haklı mücadelenin meyvelerini toplayabilmek. “Bizim için fark Etmez” sloganımızı tüm kız çocuklarının aklına yerleştirmek. Kulübümüz kadın futboluyla uğraşan bir kulüp. Hayalim beni değiştiren, dönüştüren Soma Zafer Spor ve Gençlik kulübünün tesislerinin iyileşmesini sağlamak, daha çok kız çocuğunun hayatına dokunabilmek. Kalıpları yıkmak isteyen, kalıplara sığmayan, özgüvenli, cesur ve mücadeleci kız çocuklarının hayatında yer edinebilmek istiyorum” dedi. Kulüp Başkanı Hakan Arslancan yaptığı açıklamada “ Öncelikle Ayla’yı tebrik ediyorum. Kulübümüzün bakış açısını ve çalışmalarını çok iyi anlatarak gurur duyacağımız bir başarı elde etti. Sürdürelebilirlik adına, büyük emekler vererek bir noktaya getirdiğimiz Zafer Spor gerçeğini, bizden sonra daha ilerilere taşıyacak gençlerde yetiştirmemiz gerekiyor. Bu konuda Ayla’nın ve arkadaşlarının bu boşluğu dolduracaklarına inancımız tamdır. Kimse merak etmesin geleceğimiz gençlerimiz ile emin ellerde. Gençlere güvenmeliyiz, onlara inisiyatifler tanıyarak kararlar vermelerini sağlamalıyız, hata yapma lükslerinin olduğuna ve ancak böyle gelişebileceklerine onları ve kendimizi ikna etmeliyiz. Eti ve Toplum Gönüllüleri Vakfına gençlere böyle fırsatlar verdiği için teşekkür ederim.” Dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.