DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yörüklerde Başkan Muzaffer Kılıç Oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yörüklerde Başkan Muzaffer Kılıç Oldu

Soma Balıkesir Yöreleri ve Ertuğrul Gazi Derneği’nde(Yörükler Derneği) genel kurul gerçekleşti. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Muzaffer Kılıç geldi.

Dernek bahçesinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını İbrahim Demiraslan yaparken kongreye Soma protokol ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile üyeler yoğun ilgi gösterdi. Kongreye MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, İyi Parti İlçe Başkanı Vehbi Çiçek, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’a vekaleten Muksit Aramış, Maden İşçileri Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Zekeriya Aydın, Soma Ticaret Odası Başkanı Cem Doğan, Soma Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Analı, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hayati Dal, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şube Başkanı Mehmet Akın ve çok sayıda davetli katıldı.
Dernek Başkanlığına seçilen Muzaffer Kılıç, “Kongremize katılan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah hedefimiz Soma’da sayısı 30 binlerin üzerinde olan yörüklerimizi tek çatı altında toplayarak örf adet ve geleneklerimizi yaşatmak. Dernek çatısı altında hem kültürel hem de sosyal açıdan etkinlikler düzenleyerek üyelerimizle dayanışma içersinde olmayı hedefliyoruz. Allah bizleri mahçup etmesin” dedi.
Muzaffer Kılıç başkanlığındaki yönetim kurulu Erol Kasap, Hasan Çok, Şaban Özdil ve İbrahim lhan’dan oluştu. Yedek yönetim kurulunda ise Osman Hadımlı, Hüseyin Günebakan, Adem Koçyiğit, Burhan Bayram, Caner Çağlayan yer aldı. Denetim kurulunda da Ramazan Metin, Emrah Ödemiş, Turgay Akkoç, yedek denetim kurulunda da Yalçın Yıldırım, Hüseyin Gökyer ile Aytekin Fazlı yer aldı.

YORUM YAP