DOLAR32,3332% 0.24
EURO35,0919% -0.13
STERLIN40,9232% -0.23
FRANG35,7155% 0
ALTIN2.301,21% 1,04
BITCOIN2.281.7490.271

Voleybol Kupasında Toplumsal Farkındalık

Yayınlanma Tarihi : Google News
Voleybol Kupasında Toplumsal Farkındalık

Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda mücadele eden Soma Gelişim takımı muhteşem bir farkındalık yaratarak takımda yer alan oyuncuların her biri formalarında toplumsal mesajlara yer verdi.

13 ncü Soma Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasına katılan takımlardan SOMA GELİŞİM takımı olarak bir kaç konu üzerinde durmaya çalıştık. Erkek egemen bir toplum olmamıza rağmen kadınlarında birçok alanda başarılı olabileceğine hepimizin inancı tam. Bu nedenle oluşturduğumuz takımımızda Bayanlara da yer vererek onlarında vizyona çıkmalarını istedik. Soma gelişim takımını oluşturan insanlar bir şekilde voleyboldan yolu geçen insanlar. Ama gençlik yıllarında bir takımda oynamış, ama ilkokul, lise yıllarında oynamış ama bağı hiç kopmamış insanlar. Takım için başarı tabii ki önemli ama başarıya giden yolların neler olduğu çok daha önemli. Sportif başarı elde ederek de adınızı duyurup başarılı olabilirsiniz. Bizler zaten haftanın bir günü de olsa spor yapıyoruz. Turnuva olmadan ve turnuva olduktan sonra da devam edeceğiz. Netice olarak kaymakamlık turnuvasına katılırken farklı bir amacımız daha olsun dedik ve bunu formalarımıza işlemeye karar aldık. Yaşadığımız toplumda farklı olmak, farkında olmak, bilinçli birey olmak ve bunu toplumun diğer bireylerine aşılamak durumundayız. Tema olarak farkındalık oluşturmaya çalıştığımız başlıca konuları aşağıda şöyle sıralayalım.
İŞTE O MESAJLAR;
ENGEL SİZ SİNİZ,
EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR,
DOLABINDA DURMASIN SOKAKLARI ISITSIN,
BOL OKSİJEN – TEMİZ YAŞAM,
SULAR BOŞA AKMASIN GELECEĞİMİZ KURUMASIN,
İNTERNET BAĞIMLILIĞINA HAYIR,
BİR KAP SU Bİ KAP MAMA,
EĞİTİM ŞART,
GELECEK BUGÜN NE YAPTIĞINA BAĞLIDIR,
OTİZM ENGEL DEĞİL FARKINDALIKTIR
, DEPREM ÖLDÜRMEZ TEDBİRSİZLİK ÖLDÜRÜR,
KADINA ŞİDDETE HAYIR,
SADECE 1 KROMOZOM FAZLASI.

Bunlar hayatımızın gerçekleri ve bu gerçeklerle bizzat karşı karşıya olmasak ta olan insanların yüreklerine su serpmek istiyoruz. Bu gün farkındalık oluşturup belki yarın bir başkasının yarasını sarabiliriz.
Saygılarımızla…
OLGUN ERSİN KILIÇ – İLKER ASLAN – İSMAİL SARIBENLİ – BÜŞRA HOŞER – MELİKE ÖCAY – ELİF KARACA- ENDER UZUN – ÖZGÜR ÇERMİK – FATİH İŞÇİ – CENGİZ ESMER – OLCAY ÇABUCAK- MÜKERREM KIRÇIL – HATİCE KIRAN – SEDATCAN ANALI

YORUM YAP