DOLAR32,3139% 0.19
EURO35,0759% -0.17
STERLIN40,8778% -0.36
FRANG35,6748% -0.11
ALTIN2.277,70% 0,01
BITCOIN2.290.4091.291

Üyelerden tam Destek…

Soma’da gerçekleşecek olan Ticaret ve sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala üyelerden Başkan Doğan’a tam destek geldi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Üyelerden tam Destek…

Başkan Doğan Geçtiğimiz gün basın mensuplarına yaptığı 4 yıllık değerlendirmede Soma’yı güzel günler beklediğini belirtti. Başkan Doğan açıklamasında, İlk dönem geride kaldı. Görev süremiz boyunca önceliğimiz oda üyelerimizle aramızda olan bağı güçlendirmek oldu. Her üyemizi ziyaret etmeye çalıştık ve ikili ilişkilerimiz sayesinde odamıza olan bağı güçlendirmeye çalıştık ve bunu da başardık. Odamız ile üyelerimiz bir bütündür. İlçemize hayati önem katan OSB projemiz artık hayata geçecek. Genişleme çalışmaları ile yeni yatırımcılarında bölgemizde faaliyete geçecek. Biz bu süreçte üyelerimizden aldığımız destek ile OSB nin açılışında bulunmak ve Soma’nın büyümesinde yerimiz almaktan onur duyacağız.
KENTİMİZİ KENDİMİZDEN DAHA ÇOK SEVİYORUZ
Eğitim yardımlarımız, Kırtasiye yardımlarımız, Üyelerimizin gelişimine açık etkinliklerimiz, Sosyal çalışmalarımız, ilçemize ve üyelerimize değer katacak her projenin takipçisi ve destekçisi olarak yeni dönem içinde sarı liste ile seçime gireceğiz. İlçemiz için hayırlı olsun. Kentimizi kendimizden çok seviyoruz.” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.