DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TÜRKMEN, “TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞIR BİR ŞEHİR İLE İLÇEMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ” Muhtarlarımızla Birlikteyiz

AK Parti Soma İlçe Başkanlığı, Kırsal ve Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
TÜRKMEN, “TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞIR BİR ŞEHİR İLE İLÇEMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ” Muhtarlarımızla Birlikteyiz

Ak Parti Soma İlçe Başkanlığı, Soma kırsal ve merkez mahalle muhtarları ile SEAŞ alakart tesislerinde kahvaltıda buluştu. Toplantıya Ak Parti Soma İlçe Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi, Cumhur İttifakı ortağı MHP Soma İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinatörü Murat Aydoğdu, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Somamıza hizmet eden muhtarlarımız katıldı.

Toplantıda, ilçenin muhtarlıklarla ilgili sorunları ve çözüm yolları ele alındı. Muhtarlar, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşlerini dile getirirken kırsal ve Merkez mahallelerde sorumluluk alanları içerisnde yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

Ak Parti Soma İlçe Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarların ilçenin en önemli temsilcilerinden olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten kişilerdir. Bizler, muhtarlarımızla birlikte ilçemizi daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Soma AK PARTİ İlçe yönetimi olarak yeni bir yönetim olmamıza rağmen kırsal mahallelerimize bir dizi ziyaretler yaptık ve mahalle temsilcilerimiz ile muhtarlarımızadan bölgeler ile ilgili talepleri topladık. İnşallah ivedilik sırasına göre talepler ve eksiklikler peyder pey giderilecek ve Türkiye yüzyılına yakışır bir şehir ile vatandaşımızla halkımızla birlikte erişeceğiz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Türkmen, toplantıda ayrıca, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek, bu talep ve önerilerin çözümü için gerekli çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımısı Abdullah Ekşi, Manisa Büyük Şehir Belediyesi Soma Koordinatörü Murat Aydoğdu ve MHP Yönetim Kurulu üyesi Şevki Yıldırım’da çalışmalar hakkında bilgi aktarırken katılımları için Kırsal ve Merkez mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.