DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TÜRKİYE’DE TEK, DÜNYADA SAYILI

Yayınlanma Tarihi : Google News
TÜRKİYE’DE TEK, DÜNYADA SAYILI

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili gelinen nokta ve abonelik çalışmaları hakkında kamuoyuna bilgilendirmede bulundu.

220 MİLYON LİRA HARCANDI
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ve Tanzim Satış İşletmesine (BIS) bugüne kadar üstyapı dahil 220 milyon TL yatırım yapılmıştır. Bu büyüklükteki yatırımın temel amacı mümkün olan en fazla sayıda Soma’da yaşayan vatandaşımızı dışa bağımlılığı olmayan bölgesel ısıtma sistemine dahil edebilmektir. BIS projemiz vatandaşımıza konforlu ve kaliteli ısıtma sağlarken, bugüne kadar engellediği 86 bin 400 ton karbon salınımı ile çevre kirliliğinin azaltılmasında da çok önemli rol oynamaktadır. Bilindiği üzere Soma BIS Termik Santral atık ısısı ile çalışan Türkiye’deki en büyük dünyada da sayılı büyüklükteki projelerden bir tanesidir” denildi.
AVANTAJI KAÇIRMAYIN…
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 09.07.2019 tarih 2019/361 sayılı Meclis Kararı ile binasında komşuları sıcak su abonesi olmuşken kendisi henüz abone olamamış vatandaşlarımıza 30.09.2019 tarihine kadar başvurularını yapmaları durumunda eski tarife ile abone olabilmeleri avantajı sağlanmıştır. Abonelik ücretinin peşin ödenmesi durumunda %5 indirim uygulanmaya devam edecektir. Şehit, gazi ailelerinin 1. derecedeki akrabalarına abonelik ücretinde %25 indirim uygulanmaktadır. Cami ve ibadethanelere ısınma bedelinin %50’si uygulanmaktadır. Kaçak kullanımın tespiti durumunda bağımsız bölüm başına şebeke kurulum bedelinin 2 katı kadar ceza ve yasal süreç uygulanacak, ekiplerimiz tarafından periyodik kontroller yapılacaktır.”

YORUM YAP