DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOTESSPOR’DAN SOMASPOR’A DESTEK

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOTESSPOR’DAN SOMASPOR’A DESTEK

Sancılı bir dönem sonunda Sotes spor konusunda yaşanan sıkıntıları defalarca gündeme taşıyan kulüp Başkanı Hasan Artar’dan açıklama geldi.
Başkan artar, Soma için biz gerekli fedakarlıkları yapmaya hazırız dedi. Başkan Artar, “Bizler Sotes spor Kulübü olarak; Somamızı profesyonel 3.ligde temsil edecek olan Soma sporumuza hep destek tam destek vermeye her zaman hazırız.
Soma sporumuzun çıktığı profesyonel ligde öncelikle kalıcı olması ve üst ligleri zorlaması hepimizi mutlu edecektir. Bu kapsamda Sotes spor olarak alt yapımızın bir tarla olarak Soma sporun destekleyicisi olduğunun bilinmesini isteriz. Bu konuda hizmet vermeye de talibiz.
Kulübümüz alt yapısından yetişen ve ilk filiz lisansı Sotes spor olan Mustafa Şengül evladımızın Soma spor tarafından profesyonel imza attırılarak transfer edilmek istenmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu 2018-2019 kitapçığında bu tarz bir lisans devri ücreti 15.000 TL dir. Sotes sporun bugün ki şartları herkesce malumdur elindeki imkanlar kullandırılmamakta adeta kapatılması konusunda gayret sarfedilmektedir.
Hal böyle iken bizler ilçemize destek, spora destek noktasında Mustafa Şengül evladımız Soma sporda spor hayatını devam ettirmesi amacıyla sporcumuzu herhangi bir bedel talep etmeksizin lisansını Soma spora veriyoruz. Yapılan bu jestin yetkilelerimizcede dikkate alınmasını Sotes sporumuza da aynı anlayışların gösterilmesini ve gerçekten destek verilmesini ümit ediyoruz.
Ayrıca Sotes spor Tekvando kulübünün spor salonu mühürlenerek kapatılmıştır. Salonumuzun neden kapatıldığı konusu basın açıklamalarımızla duyrulmuştur halkımızın malumudur. Lisanslı tekvando sporcularımızın lisanslarını spor yaşamlarına devam etmeleri amacıyla ücretsiz olarak Soma spor Tekvando kulübüne vermeye hazırız. Tüm halkımıza saygıyla duyururuz”dedi

YORUM YAP