DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA’NIN ASLANLARI TURGUTLU’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Manisa Turgutlu’da düzenlenen yağlı güreşlerde Soma’nın genç pehlivanları, her zamanki gibi başarıyla döndü ve geleceğe dair büyük umut verdi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA’NIN ASLANLARI TURGUTLU’DAN BAŞARIYLA DÖNDÜ

Manisa Turgutlu’da düzenlenen yağlı güreşlerde Soma’nın genç pehlivanları, her zamanki gibi başarıyla döndü ve geleceğe dair büyük umut verdi. Yağlı güreş sezonunun son müsabakasında Teşvik 1 boyunda yer alan Mehmet Ali Karabaş 3. olarak kürsüye çıkarken, Ali Poyraz Yılmaz da 3. sırayı elde etti. Tozkoparan boyunda güreşen Nurullah Eliş, çeyrek finale kadar yükselerek önemli bir başarıya imza attı.

Antrenör Semih Yazıcı, pehlivanların gösterdiği performanstan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Maşallah sporcularım çalışmalarının karşılığını alıyor. Her güreşten başarıyla dönmek bizi gururlandırıyor. Şimdi kış sezonunda düzenlenecek olan minder güreşlerine yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. İlk hedefimiz, 21 Kasım’da yapılacak Okullararası Manisa Şampiyonası. Ardından grup müsabakaları ve Türkiye Şampiyonası var. Biz bu işe gönül verdik, baş koyduk. Hedefimiz, Soma’nın adını tüm dünyaya duyurmak,” dedi.Sözlerinin sonunda, destek veren herkese teşekkür eden Yazıcı, Soma’nın güreşçilerini izlemeye devam etmeleri çağrısında bulundu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.