DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Soma’da 3 Milyon TL Yatırım ile 63 İçme Suyu Deposu Yenilendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Soma’da 3 Milyon TL Yatırım ile 63 İçme Suyu Deposu Yenilendi
MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesinde 3 milyon 100 bin TL yatırım bedeli ile 63 adet içme suyu deposu ve 30 adet terfi binasında başladığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını tamamlayarak hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaşmasını sağladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarındaki tadilat çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Soma ilçesinde 63 adet içme suyu deposu ile 30 adet terfi, 8 adet biriktirme ve 2 adet de içme suyu artıma binasında bakım onarım çalışması yapıldı. 3 milyon 100 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen çalışmalar kapsamında depolarda öncelikle; eski vana ve boruların değişimi ile yalıtım ve fayans döşemeleri yapıldı. Sonrasında ise dış cephe ve çevre düzenlemeleri de tamamlanarak vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin edildi.
Hanelere daha sağlıklı içme suyu temin etmek için çalışıyorlar
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “İl genelinde artık içme suyu deposu tadilatlarımızı tamamlamak üzereyiz. Hanelere daha sağlıklı içme suyu temin etmek için yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Soma ilçemizde de iki etaptan oluşan çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizde sadece içme suyu depolarına 3 milyon 100 bin TL yatırım yaptık. Kurum olarak görevlerimizden biri hanelere ulaşan suyu daha sağlıklı hale getirmek. Bu görevimizi de eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUM YAP