DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA MUSİKİ DERNEĞİNDEN BÜLENT ANALI GÜVEN TAZELEDİ

Soma Musiki Derneği 7.nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Yeni çarşıdaki Dernek binasında gerçekleşti. Kurulda mevcut başkan ve Koro şefi Cemal Bülent ANALI üyelerinin tamamına yakın kısmının oylarını alarak yeniden Yönetim Kurulu başkanı oldu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA MUSİKİ DERNEĞİNDEN BÜLENT ANALI GÜVEN TAZELEDİ

Divan Başkanlığını Şeref ÖKSÜM, Divan üyeliklerini, Hüsamettin Halman ve Nesrin Gülal Yazar’ın yaptığı kongrede üyeler tek liste ile kongreye gitme kararı aldı. Yönetim ve Faaliyet raporu okunması, 2024 yılı tahmini bütçenin oylanarak ibra edilmesi sonucunda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

C.Bülent ANALI, Oğuz BELGÜL, Ayşe ALTIN, Nadire KAYA, Necla GÜVEN seçilmiş oldu, ayrıca beş kişilik yedek Yönetim Kurulu ile üç kişilik Denetim Kurulu oluşturuldu. Olağan Genel Kurul, dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından kapanış konuşması ile sona erdi.

Seçim sonrası söz alan Yönetim Kurulu Başkanı C. Bülent ANALI yaptığı konuşmada, katılanlara ve yeniden bu görevi kendilerine tevdi eden arkadaşlarına teşekkür ederek, ” Derneğimizde özverili çalışmalarından dolayı Dernek Yönetim Kuruluna ve siz üyelerimize Yönetim Kurulu adına teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz ve disiplinli çalışmalarımız devam ettiği sürece Derneğimiz çıtasının yükselmesi her daim devam edecektir. Her zaman olduğu gibi bundan böyle de hizmetlerimizi ve faaliyetlerimizi daha da genişleterek etkin bir şekilde konserlerimize devam edeceğiz. Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımızla ilgili bazı yeni düzenlemeleri hayata geçireceğiz. Üyelerimizin tüm görüşlerine saygı duyuyoruz. “ Müzik sevginin, Sevgi de yaşamın temel kaynağıdır” ilkesi doğrultusunda çalışmalarımıza büyük bir ahenk ve uyum içerisinde devam edeceğiz, diyerek sevgili hemşerilerimizi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konusunda ki çalışmalarımıza katılımınlar beklediğini söyledi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.