DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA DERECELERE DOYMUYOR

Kırkağaç Çamlık Mesire Alanı’nda düzenlenen Manisa Okul Sporları Küçükler – Yıldızlar ORYANTİRİNG İl Birinciliği Yarışması yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
SOMA DERECELERE DOYMUYOR

Soma’yı Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorisinde 19 öğrenci ile temsil eden Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu
Küçük Erkekler Takımı İl Birincisi
Küçük Kızlar Takımı İl İkincisi
Yıldız Kızlar Takımı İl İkincisi
Yıldız Erkekler Takımı İl Üçüncüsü olarak önemli bir başarı elde ettiler.Ayrıca Bireysel Sıralamada
Küçük Erkekler Kategorisinde
Emre Dumanoğlu İl Birincisi
Semih Bozbay İl İkincisi
Yaşar Yusuf Şenel İl Üçüncüsü
Küçük Kızlar Kategorisinde
Cansu Karaçoban İl Birincisi
Öykü Gönenli İl Üçüncüsü
Yıldız Kızlar Kategorisinde
Zeynep Nehir Yılmaz İl ikincisi
Yağmur Çavdar İl Dördüncüsü oldular. Küçük Erkekler kategorisinde Manisa birincisi olarak Soma’ya birincilik kupasını getiren Küçük Erkek takımı ise grup yarışmalarında ilimizi temsil edecekler. Antrenörler İngilizce Öğretmeni Turgay Çamyaran ve Türkçe Öğretmeni Cumhur Toka “Öğrencilerimizin grup yarışmalarından da yine kupa ve madalyalarla dönerek ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımız tam. Öğrencilerimizi tekrar kutluyoruz. Başta öğrencilerimize, velilerimize, okul müdürümüz Volkan Uzunuoğlu’na ve idarecilerimize, Soma İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert’e, Manisa Oryantiring İl Temsilcisi Figen Taran’a, Yarışma gözlemcisi Özgür Morbel’e ve Organizasyon ekibine teşekkür ediyoruz.” dediler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.