DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA BELEDİYESİ’NDEN AĞAÇ HASSASİYETİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA BELEDİYESİ’NDEN AĞAÇ HASSASİYETİ

Soma Canlı Hayvan Pazarı otopark alanındaki ağaçlar Soma Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle taşınarak yeni yerlerine nakledildi.

Soma’yı temiz ve güzel tutmak hem de doğaya zarar vermemek ve çevrecilik konusunda çalışmalarını başarıyla sürdüren Soma Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile ağaç nakil işlemi gerçekleştirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Soma Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Soma Canlı Hayvan Pazarı otopark alanında bulunan zeytin ağaçlarını zarar verilmeden sökülerek yine Canlı Hayvan Pazarı içerisindeki başka bir alana peyzaj amaçlı kullanılmak üzere nakledildi.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçların bulundukları yerden yeni yaşayacakları alana nakillerini üstün teknolojik özelliklere sahip ağaç söküm ve dikim araçları ile gerçekleştirdi. Sökülen ağaçlar yine Pazaryeri içerisinde belirlenen uygun alanlara dikildi.
Hizmet yapmanın önemli olduğunu ancak yapılan hizmetleri korumanın daha önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tulup, birey ve toplum olarak herkesin bu bilince sahip olması gerektiğine dikkat çekti.

YORUM YAP