DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Soma AK PARTİ’de Büyük Aile Buluşması

24 Ağustos 2023 tarihinde AK PARTİ Soma ilçe başkanlığına atanan Avukatr Egemen Bülent Türkmen ve oluşturduğu yeni yönetim ile Soma yerel seçimlerine hazırlanırken birleştirici ve kaynaştırıcı etkinliklerle Ak sevdallıları birleştirmeye devam ediyor.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Soma AK PARTİ’de Büyük Aile Buluşması

SEAŞ alakart tesislerinde AK PARTİ İlçe Başkanı Av.Egemen Bülent Türkmen başta olamak üzere Belediye Başkanı Ali Tulup, Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanlarının da katılımı ile geniş katılımlı büyük aile buluşması yapıldı.

Heyecanın yüksek oranda yaşandığı ve birlikteliğe vurgu yapılan kaynaşma toplantısında Soma’ya ve yerel seçimlere dair güzel mesajlar verildi.
AK PARTİ İlçe Başkanı Av. Egemen Bülent Türkmen’in açılış konuşması yaptığı programda 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine vurgu yapıldı. Başkan Türkmen Birlikte kazanacağız dedi.

Türkmen, “Soma’da AK pARTİ İktidarı 4 dönemdir iktidar bayrağını Soma’da dalgalandırıyor. Zorlu bir süreç içerisindeyiz. Bunu farkındayız. Ancak zorluklar bizleri yıldıramaz. Büyük bir aile olarak 5. dönemide Soma’ya kazandırmak için birlikte çalışacağız. BUnun heyecanını ve azmini bugün burada görüyorum. Ayrıştırmadan, Kırmadan, Gönüllere girmeye, yaşadığımız şehiri kalkındırmaya devam edeceğiz”dedi.
İlçe Teşkilat Başkanı Adnan Tekin’de Konuşma yaptı. Tekin, “Soma Merkez başta olmak üzere, Kırsal kesimde de teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Seçim çalışmalarımız hep birlikte eksisksiz bir şekilde yürütülecektir”dedi.
Ak Parti Soma Kadın Kolları Başkanı Arabulucu Av. Sümeyra Kara Baş, Kadın Kollarımız görev dağılımını gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız ile koordinasyon içinde yerel seçöimler için hazırlıklarıızı ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte Hep İleri diyerek Genel Başkanımızın gösterdiği hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.
Belediye Başkanı Ali Tulup’ta programda Söz alarak AK PARTİ İlçe teşkilatına böyle bir organizasyon için teşekkür etti. Başkan Tulup Gördüğümü manzara çok güzel. Burada AK Parti Yönetimini ve Belediye Başkan Aday Adaylarımızın tamamını görüyorum. Hiç bir aykırlık ve ayrılığa mahal vermeksizin oluşan bu bütünlükğün Soma’ya da iyi yansımaları olacaktır. Bu organizasyonda emeği geçen Başkan Türkmen başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna e teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum”dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.