DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SODOS ZİRVEDE

Soma Doğa Sporları Kulübü (SODOS) As Başkanı Hakan Kavaklıçeşme, Yönetim Kurulu Üyesi ve yürüyüş liderlerinden Selçuk Koyuncu ile birlikte Bozdağ Kış zirve faaliyetini zor hava şartlarına rağmen başarı ile tamamladı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SODOS ZİRVEDE

Soma Doğa Sporları Kulübü (SODOS) Bozdağ Kış Zirve Faaliyeti macerasını şu sözlerle anlattı, “Soğuk yağmurlu bir Soma sabahında çıkılan yolda kâh yağmur kâh kar yağışı altında öğlen saatlerinde Bozdağa varıldı.
Havada inceden yağmur var, arasıra kar atıştırıyor, akşama doğru ise bu yağmur yerini çok yoğun bir kar yağışına ve beraberinde sert poyraza bırakıyordu…Yürüyüş liderimiz Selçuk Koyuncu’nun, hava tahminleri bir anda alt üst oldu, pazar sabahı hava açık olarak görünüyordu, fakat tırmanış başlayıp, eteklerden zirveye doğru çıktıkça hava daha sertleşiyor,kar yağışı ve rüzgar git gide hızlanıyordu. Tahminlerin aksine, Bozdağ bize yine süpriz yaptı, biz ise kafaya koymuştuk, o zirveye çıkacaktık.18 kişiyle başladığımız zirve yolculuğu, 15 kişiyle zirvede taçlandı, zirvede bizi -22 derece soğuk ve 50 km hızla esen sert bir poyraz karşıladı. Zor hava şartlarına rağmen tırmanışımızı sağ salim bitirdik,yorgunluk ve mutluluk bir aradaydı …. anılarımıza ise zor bir Bozdağ hikayesi daha eklenmiş oldu.”

YORUM YAP