DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SİYASET ATEŞİ HARLANDI

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Soma’da siyasetin ateşi harlandı. Tüm partilerin adaylarının netleştiği ilçede adaylar gece gündüz kavramı gözetmeden çalışmalara hız verdi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
SİYASET ATEŞİ HARLANDI

Ak Parti’nin Adayı Egemen Bülent Türkmen birleştirici aday olarak Parti’nin eski ve yenilerini de yanına alarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Türkmen’in adaylık çalışmaları ve ziyaretlerde mevcut Belediye Başkanı Ali Tulup ile birlikte Hasan Ergene ve partiye yıllarca hizmet eden çok sayıda partili de yer alıyor.
CHP Soma Belediye Başkan Adayı Sercan Okur da uzun süre önce başladığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okur’un çalışmalarında partililerin de desteği önemli ölçüde.
Diğer yandan Cumhur İttifakında yer alan ancak yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkaran Büyük Birlik Partisinde Recep Kaya, Yeniden Refah Partisinde de Aliye Özer seçim çalışmalarını kırsal ve merkezde yürütüyor.
İyi Parti’de aday değişikliğiyle Ünsal Uzunyılmaz’ın aday gösterilmesi sonrasında Uzunyılmaz da İyi Parti ilçe yönetimiyle kol kola sivil toplum örgütleri ve Soma genelinde çalışmalarına hızlı başladı.
Saadet Partisinde de partiye uzun yıllar hizmet etmiş Veysel Karani Yula’nın adaylığı açıklanmıştı. Yula da seçim çalışmalarına başlayarak Somalılara vaatlerini anlatmaya başladı.
Soma Belediye Başkanlığı için en çetin seçimlerden birine sahne olacak Soma’da seçmen 31 Mart’ta kime yetki verecek şimdiden merakla beklemeye başladı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.