DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Şeref Öksüm emekliliğe ayrıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şeref Öksüm emekliliğe ayrıldı

45 yıldan beri verimli ve üretken geçen bir çalışma döneminden sonra 12 Ocak itibarı ile emekliye ayrılan TEİAŞ Eğitim Merkezi Ambar Şefi Şeref ÖKSÜM, yayınladığı veda yazısında “1981 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Soma-A Termik Santralında büyük bir heyecanla başlamış olduğum çalışma hayatımı TEİAŞ Eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam ederek bugünlere geldi ve 12 OCAK 2024 Tarihi itibarı ile görevimi sonlandırmış bulunuyorum.

TEİAŞ’ın çeşitli birimlerinde, 44,5 yıldan daha fazla bir süredir görev yapmış olmaktan daima gurur duyuyordum. Maalesef meslek hayatım boyunca çoğu kez yıllık izinlerimi bile kullanamadan, mesleki kurallarım ve ilkelerim gereği görevime devam ettim. Çalıştığım bu güzide Kurumda yüzlerce, arkadaşım dostluklarım oldu, hepsine ayrı arı teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler.”
Soma basınında da sevilen, güncel haber, yorum, çevre , spor ve köşe yazıları ile tanınan Şeref ÖKSÜM aynı zamanda, Soma Şüheda Mehter takımı kurucusu , Soma Sağlık Sosyal ve Eğitim Vakfı Kurucular Kurulu , Soma Sotesspor 2 Başkanlığı, Genel Sekreterliği, Soma MİL-SEN TEİAŞ iş yeri temsilcisi olarak da görev yapmaktaydı.
Siyaset dünyasında yer alacağı duyumlarımız olmakla beraber, daha çok sosyal projeler ve Sivil toplum örgütleri ile çalışmalarına devam edeceğine inandığımız Şeref ÖKSÜM’ KKTC ,Süleymanlı da ve Soma da hayatını idame ettireceğini biliyor, bundan sonraki yaşamında başarılar, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.