DOLAR32,3332% 0.24
EURO35,0919% -0.13
STERLIN40,9232% -0.23
FRANG35,7155% 0
ALTIN2.301,21% 1,04
BITCOIN2.281.7490.271

Şehidin babasına acı haber Soma’da verildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Şehidin babasına acı haber Soma’da verildi

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri belli oluyor. Sakarya, Tuzla, Gaziantep, Afyonkarahisar ve Osmaniye’ye şehit ateşi düştü.

Afyonkarahisar Şehidi Gökhan Orhan’ın şehid haberi babası Ali Orhan’a şoför olarak çalıştığı Manisa’nın Soma ilçesinde verildi.

Şehit olan askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan’ın (26) şehadet haberi, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde oturan annesine verildi.

Şehidin babasına ise oğlunun şehadet haberi kamyon şoförü olarak çalıştığı Soma ilçesinde verildi. Özel sektöre ait bir madende şoför olarak çalışan Ali Orhan ilk olarak oğlunun yaralandığı haberini aldı. Fenalaşan ve işyerinden Soma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba Orhan’a acı haberi Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oruç Fevzi Kara, Belediye Başkanı Ali Tulup, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Başhekim Ali Osman Çağlayan, sağlık görevlileri ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde verdi.

Acı haberi alan baba yıkılırken Soma Kaymakamlığı özel bir araç hazırlayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri eşliğinde baba Ali Orhan’ı memleketi Afyonkarahisar’a götürdü.

Şehidin Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki ailesinin evine Türk bayrakları asılırken, taziye çadırı kurulması için de çalışma başlatıldı. Acı haberi duyan komşular ve ailenin yakınları da şehidin evine geldi. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Orhan’ın bekar olduğu belirtildi.

YORUM YAP