DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ŞAMPİYONLUĞUN YÖNETİMİ OLSUN…

TFF 3. Lig 3.Grupta 53 puanla lider durumda bulunan Somaspor Kulübü‘nün Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda mevcut başkan Mustafa Aydın güven tazeledi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
ŞAMPİYONLUĞUN YÖNETİMİ OLSUN…

Mustafa Aydın’ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu şöyle oluştu: Başkan Vekili Cem Doğan, Asbaşkan Ramazan Karakaya, Asbaşkan Hakkı Gültekin, Genel Sekreter Hakan Aydın, Muhasip Fatih Kaya, Hukuk İşleri Muksit Aramış, Veznedar ve iştirakler ve İşletmeler Sorumlusu Haydar Güllü, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Karış

Başkan Mustafa Aydın, genel kurul sonrası şunları söyledi: ”Pandemi nedeni ile Ekim ayında yapılması gereken olağan genel kurulumuzu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yeni yönetim hayırlı olsun. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum. Birlik beraberlik içerisinde inşallah hali hazırda lider olduğumuz grubumuzda sezon sonunu şampiyonlukla taçlandırmak tek hedefimiz. Bize her daim destek olan milletvekillimiz Sn.Mehmet Ali Özkan bey, Belediye başkanımız Sn.Ali Tulup bey, ilçe başkanlarımıza ve hep destek olan ilçemizin güzide kuruluşları maden şirketlerine teşekkür ederiz.”dedi.

YORUM YAP