DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Zaferspor’dan 8 gollü galibiyet

Yayınlanma Tarihi : Google News
Zaferspor’dan 8 gollü galibiyet

Hazırlanış ve bitiriliş açısından bir birinden güzel gollere imza atan Zaferspor’lu futbolcular, 3.maçlarından da farklı galibiyetle ayrıldılar.

Manisa U-14 Yerel Lig B-grubunda 1 maç eksiğiyle 3.sırada yer alan Soma Zaferspor ile henüz puanı bulunmayan Saruhanlı Belediyespor mücadelesinde sahadan farklı skorla ayrılan taraf Zaferspor oldu.

Soma Linyit Stadında oynanan mücadeleyi Mert Yetim yönetirken Saha Komiseri olarak Tevfik Elmas görev yaptı.

Mücadelenin başlamasıyla oyunda üstünlüğü ele alan Zaferspor U-14, ayağa paslarla oyunu rakip yarı alana yığarak ataklar yapmaya başladı. 8.dakikada Semih Semiz’in golü ile perdeyi açan Zaferspor, 18′ 24′ ve 28.dakikalarda Mustafa Can Sarcan’ın golleri ile ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. Konuk ekip Saruhanlı Belediyespor’un ilk yarıda tek sayısını Onur Arda Buca kaydetti.
İkinci yarıda hızını kesmeden ataklar yapan kırmızı-siyahlılar, skor üstünlüğü ile yaptığı ataklarda günün başarılı oyuncusu Mustafa Can Sarcan’ın golü ile farkı açmaya devam etti 5-1.

Hazırlanış ve bitiriliş açısından mükemmel gollere imza atan Bahadır Özgen’in öğrencileri, Emre Akyol’un 51 ve 54.dakikalarda attığı gollerle farkı altıya çıkardı:7-1 Konuk ekip 58.dakikada Ayberk Kumçiflik’le bir gol bulsa da maçta kapanışı yapan oyuncu Şevket Efe Öztürk oldu:8-2
Bu galibiyetle 9 puana yükselen Zaferspor, Perşembe günü Gölmarmaraspor ile deplasmanda karşılaşırken, Saruhanlı Belediyespor evinde Sotesspor’u misafir edecek.

Kaynak: somadaspor.com

YORUM YAP

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR