DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Özkan, Kurban Bayramı ve AK Parti’nin 18. kuruluş yılını kutladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Özkan, Kurban Bayramı ve AK Parti’nin 18. kuruluş yılını kutladı

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı ile AK Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümünün aynı günlere denk gelmesi nedeniyle iki sevinci bir arada yaşadıklarını belirtti.
Özkan, Kurban Bayramı ve AK Parti’nin kuruluşunun 18. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, Kurban Bayramı’nın, her yıl Müslümanlara hem bayram sevincini hem de İslam’ın beş temel ibadetinden biri olan hac farizasını hatırlattığını ifade etti.
“Türk milleti ve İslam alemi olarak, yeni bir bayrama daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Allah’a ne kadar şükretsek azdır” diyen Özkan, mesajında şunları kaydetti:
“Bu günlerde millet olarak bizi birbirimize düşürmek, gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak için nice dâhili ve harici oyunların kurgulanıp uygulandığını hep birlikte görmekteyiz. Ümmet olarak bizlere düşen görev, bu oyunları görmek ve bir birimize sımsıkı kenetlenerek, bu oyunları bozmaktır. Bu hususta dini bayramlarımız İslam alemi olarak bizlere sunulan en büyük fırsattır.”
Kurban Bayramı’nın bu yıl AK Parti’nin kuruluşunun 18. yıl dönümü ile aynı günlere denk gelmesinin çok güzel bir tevafuk olduğunun altını çizen Özkan, mesajında, “AK Parti teşkilatları olarak, AK Parti’ye gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte çifte mutluluk yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız, partimizin kurucusu, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, teşkilatlarımızın cefakar çalışmaları ve milletimizin güçlü desteği ile 14 Ağustos 2001’den bugüne tüm oyunları bozduk. Bozmaya da devam edeceğiz. AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle, partimizin 18. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın Müslümanlar arasında gerçek anlamda bir bayrama, yakınlaşmaya ve kaynaşmaya vesile olmasını; hac ibadetini ifa eden tüm Müslümanların ibadetlerinin kabulünü Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP