DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ÖNCE SİTEM SONRA TEŞEKKÜR

Soma Kömürcüler Derneği kömür sevkiyat planlamasında bayilere değer verilmediğini belirterek, “Bir kamyon kömür için 3-4 gün bekletilmekte genede kömür sarılamamaktadır.” dedi. Kömürcülerin sitemi dikkate alınarak çözüme kavuşturuldu.

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNCE SİTEM SONRA TEŞEKKÜR

HEM 3-4 GÜN BEKLİYOR HEM DE KÖMÜR SARAMIYORDUK
O sitem dolu paylaşımda şu ifadeler yer aldı, “Uygulanan kömür sevkiyat planlaması içerisininde biz bayilere gereken önem verilmemektedir. Yaz aylarında işletmenin yükünü çeken , işletmenin stok maliyetini düşüren ve maliyetine kömür satan bayiler nedense kış ayları yaklaştığında tabiri caiz ise dışlanmaktadır. Bir kamyon kömür için 3-4 gün bekletilmekte genede kömür sarılamamaktadır. Konu hakkında gerekli girişimlere başlamış bulunmaktayız. Milletvekilimiz ve Soma belediye başkanımız konuya müdahil edilmiştir. Talebimiz bayiler için Sarım bantları ayrılması ve sevkiyatın düzenli bir biçimde devam etmesidir.”

ELİ MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Sosyal medyadan yapılan sitem dolu paylaşımın ardından Soma Kömürcüler Derneği Başkanı Nadirhan Hızlı ve Yönetimi, kömürcü ve nakliyeci esnafı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan ile Ege Linyitleri İşletmesi Müdürü İsmail Ceran ile bir araya geldi.

SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU

Görüşmenin verimli geçtiğini söyleyen Hızlı, “Nakliyeci esnafının ve kömürcü esnafının yaşadığı sıkıntılar ile ilgili yaptığımız görüşmelere istinaden piyasa araçlarına ait olmak üzere vardiya 1 ve vardiya 3 de İmbat’dan +18 torba, aynı zamanda vardiya 2 ve vardiya 3 de Dereköyden 10-18 torba sarımı yapılacaktır.
Sosyal yardımlaşma , milli eğitim ve sağlık bakanlığı sevkiyatında yaşanan boşlukta ise diğer bantlardan da piyasaya torba kömür sarımı yapılacaktır.
Görüşmeye katılan kömürcü esnafımıza, esnaf sanatkarlar odasına kayıtlı üye kömürcüleri temsilen toplantımıza katılan Ali Ayan başkanımıza ve sorunumuza çözüm bulan Ege Linyit İşletmeleri· müdürü İsmail Ceran beye ve müdür yardımcısı Ali Ulu beye destekleri için teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM YAP