DOLAR 40,1769 0.23%
EURO 47,0859 0.06%
ALTIN 4.328,821,06
BITCOIN 47192213.68888%
Manisa
31°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

ÖNCE ADNAN MENDERES, ŞİMDİ ATATÜRK CADDESİ  Yap Boz Misali…
17 okunma

ÖNCE ADNAN MENDERES, ŞİMDİ ATATÜRK CADDESİ Yap Boz Misali…

ABONE OL
4 Eylül 2018 10:19
ÖNCE ADNAN MENDERES, ŞİMDİ ATATÜRK CADDESİ  Yap Boz Misali…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin altyapısından başladığı Atatürk Caddesi’nde çalışmaların tamamlanmasının ardından dün yeniden kazı işlemi yapılınca vatandaş isyan etti. 

Yap boz misali önce yapılan ardından da şaşırtan sebeplerden ötürü yeniden kazılan Atatürk Caddesi’nde İş Bankası önündeki kısımda kablo döşeneceği gerekçesiyle kazı yapıldı. Henüz kısa süre önce yapılan caddenin yeniden kazılması vatandaşların tepkisine neden oldu. 

ADNAN MENDERES CADDESİNDE 

AMATÖRLÜKTE LEVEL ATLANDI

Aynı sorunun yaşandığı Adnan Menderes Caddesi üzerinde de defalarca önce yapılan ardından da kazılan cadde nedeniyle bölge sakinleri büyük çile çektiklerini belirterek büyükşehire tepki gösteriyorlar. Bu caddenin de Bölge Isıtma Sistemi Ana Şebeke borularında yapılan hatalardan ötürü defalarca kazılıp yapılması amatörce çalışma yapıldığını gözler önüne seriyor. Büyükşehirin biraz daha bu konularda hassas olması gerektiğinin altını çizen vatandaş milli servetin heba edilmemesi gerektiğini belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

sohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet